EARLYBIRD
Effektiv Rengøring til Private og Erhverv
Telefon 60809428http://www.earlybirdnest.dk/
 

Nem flytterengøring i topkvalitet.


Earlybird tilbyder nem flytterengøring, når du skal have rengjort din bolig før eller efter en flytning. Der bliver som altid, leveret rengøring i topkvalitet. Evnt. afhentning og aflevering af nøgler løses problemfrit, da vi altid har mulighed for at komme til dig.

 gulvvask og støvsugning af hele boligen.

 aftørring af alle flader, paneler og karme.

 afkalkning af fliser, bad, vask m.m.

 evnt. rengøring af køleskab, ovn og komfur.


Hvilke byer kører vi i?


Vi gør rent i følgende byer: København, Vanløse, Hvidovre, Rødovre, Bagsværd, Frederiksberg, Valby, Søborg, Østerbro, Vesterbro, Gladsaxe, Ballerup, Nørrerbro, Herlev, Husum, Amager, gentofte, Hellerup og mange flere...

Har du behov for en større omgang rengøring, f.eks efter længere tids rygning, så er det måske en hovedrengøring du har behov for.

kontakt os og modtag dit tilbud allerede i dag!

Flytterengøring

Flytterengøring

Rengøringsydelser

MaaLSOETNING

Hos Earlybird er vi ude efter at gøre dagligdagen lettere for dig. Er du børnefamilien der kommer sent hjem fra arbejde og ikke har overskud til rengøringen. Den ældre borger der ikke føler at rengøring fra hjemmehjælpen helt slår til, eller virksomheden der bare vil have rengøringen til at køre problemfrit - ligemeget hvad, er det vores mål at hjælpe dig.


Udover det sigter vi efter at udføre vores job med størst mulig hensyn til miljøet, da vi udover at skåne naturen også varetager både kundens og ansattes helbred.

EARLYBIRD OG FLUXX - CVR 34975388 - Telefon 40 72 09 33 - email: mail@earlybirdnest.dk - webdesign: www.skydag.com