EARLYBIRD
Effektiv Rengøring til Private og Erhverv
Telefon 60809428Earlybird Rengøring
 Rengøringsfirma København


Earlybird og Fluxx Erhvervsrengøring tilbyder flere forskellige typer af rengøringshjælp så vi bedst muligt kan matche jeres behov, hvad enten det er erhvervsrengøring eller privat rengøring.

Earlybird og Fluxx Rengøringsfirma tilbyder følgende rengøringshjælp: privat rengøring, kontorrengøring, trappevask, rengøring for boligforeninger, insitutionsrengøring, flytterengøring og hovedrengøring.


Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores rengøringsfirma med andre udfordringer, så ser vi på mulighederne sammen.

Læs mere om Rengøring


VELKOMMEN TIL EARLYBIRD

Hos Earlybird Rengøringsfirma tilbyder vi økologisk privat rengøring og erhvervsrengøring i absolut topklasse.

Vi er et eksklusivt rengøringsfirma i København, for dem der kun vil have det bedste, af det aller bedste rengøring. Vi dækker hele Danmark.


Vi glæder os til at høre fra dig.

EARLYBIRD MILJØ

I Rengøringsfirmaet Earlybird gør vi meget ud af at klare vores opgaver samtidigt med at vi viser hensyn til miljøet. Det vil bl.a. sige at vi kun benytter økologiske rengøringsmidler.


- Vi benytter kun økologiske produkter.


- Vi benytter microfiber-konceptet, hvorved vi spare på både vand og rengøringsmidler.


- Vi slukker altid lyset efter os.


- Vi benytter altid de korrekte blandingsforhold.


Læs mere om Miljø
og om et rengøringsfirma i København.

Rengøringsfirma Rengøringsfirma Økologisk

EARLYBIRD OG FLUXX - CVR 34975388 - Telefon 40 72 09 33 - email: mail@earlybirdnest.dk - webdesign: www.skydag.com

Trappevask i Danmark


Trappevask af en af vores specialiteter og vi er stolte af at kunne tilbyde markedets bedste. Vi kommer på fast aftalte ugedage og efterlader jeres trapper i skinnende humør.

I samråd med kunden udarbejder vi en arbejdsplan som præciserer hvordan trappevasken skal løses og hvornår der passer jer bedst.


Står du og mangler et rengøringsfirma i København, Fyn eller Jylland, du kan stole på, så kontakt os med det samme. Vi giver gerne et uforpligende tilbud.


Læs mere om Trappevask i København