EARLYBIRD
Effektiv Rengøring til Private og Erhverv
Telefon 60809428http://www.earlybirdnest.dk/
 

Søger du rengøringshjælp på frederiksberg


Rengøringsfirmaet Earlybird tilbyder privat rengøring Frederiksberg og erhvervsrengøring i din by, frederiksberg. Vi tilbyder bl.a. hovedrengøring og almindelig daglig privat rengøring.


Hvilke typer af rengøring?


Hvad præcis er det vi tilbyder på frederiksberg ? erhvervsrengøring, privat rengøring, klinikrengøring, institutionsrengøring, vinduespudsning, trappevask, hovedrengøring og flytterengøring.


Kommer Earlybird i hjørnerne?


Det kan vi garantere at vi gør. Når vi er ude på en opgave, stor som lille - tager vi os 100 % af kundens ønsker. Earlybirds personale er perfektionister når det kommer til rengøring, vores samvittighed tillader simpelthen ikke at spinge over hvor gærdet er lavest. Derfor bliver alle vores kunders opgaver løst til punkt og prikke - det skaber nemlig tilfredse kunder, og dem samler vi på.Har Earlybird erfaring indenfor rengøring?


Vi har rigtig mange års erfaring indenfor rengøring bl.a. fra medicinalbranchen hvor kravet til rengøringsstandarden er ekstrem høj. Earlybird har mange privatkunder med hver deres individuelle behov for rengøring. Her har vi ekspertisen til at klare de mange forskellige opgaver og vi løser dem til perfektion, hver gang. Læs gerne mere om Earlybird.kontakt os og hør nærmere omkring rengøring på frederiksberg - det er nemt og ligetil.

Rengøringsydelser

frederiksberg

Klik her..ØNSKER DU ET TILBUD FRA EARLYBIRD ?

EARLYBIRD