EARLYBIRD
Effektiv Rengøring til Private og Erhverv
Telefon 60809428http://www.earlybirdnest.dk/
 

Søger du rengøring i herlev?


Nu tilbyder Earlybird også privat rengøring og erhvervsrengøring i herlev. Har du brug for rengøringshjælp i dagligdagen eller du har måske brug for en større hovedrengøring, så tilbyder Earlybird her en nem og overskuelig løsning, der er lige til at gå til.


Hvilken slags rengøring?


I herlev tilbyder vi lige nu : erhvervsrengøring, privat rengøring, institutionsrengøring, klinikrengøring, vinduespudsning, trappevask, hovedrengøring og flytterengøring.


Rengørings-perfektionister?


Det er nemlig rigtigt! Earlybirds personale er perfektionister når det kommer til rengøring, vores samvittighed tillader simpelthen ikke at spinge over hvor gærdet er lavest. Vi overholder altid vores aftaler og løser opgaven til alles tilfredshed - det skaber nemlig tilfredse kunder.Rengøringserfaring..


Vi har mange års erfaring indenfor rengøring bl.a. fra medicinalbranchen hvor kravet til rengøringsstandarden er ekstrem høj. Hos Earlybird har vi rigtig mange kunder med hver deres individuelle behov for rengøring. Vi har ekspertisen til at klare de mange forskellige opgaver og vi løser dem til perfektion, hver gang. Læs gerne mere om Earlybird.kontakt os for en hyggelig snak omkring rengøring i herlev - det er nemt og ligetil med Earlybird.

Rengøringsydelser

herlev

Klik her..ØNSKER DU ET TILBUD FRA EARLYBIRD ?

Rengøringshjælp tilbydes i herlev - til Private og Erhvervslivet

EARLYBIRD OG FLUXX - CVR 34975388 - Telefon 40 72 09 33 - email: mail@earlybirdnest.dk - webdesign: www.skydag.com