EARLYBIRD
Effektiv Rengøring til Private og Erhverv
Telefon 60809428http://www.earlybirdnest.dk/
 

Hovedrengøring København, Sjælland


Earlybird tilbyder grundig dybderengøring, som frisker på fra top til tå og med fænomenale rensultater. Har I brug for at få frisket op og få bugt med støv? Så er det måske en god idè med en komplet hovedrengøring. Vi medbringer selv alle materialer og udstyr til opgaven - rene fiberklude og miljøvenlige produkter, når det er muligt - visse opgaver kræver stærkere midler. Kontakt os - det er nemt at komme i gang hos Earlybird. Ønsker du priser eller bare mere information, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vores hovedrengøring kan bl.a. afhjælpe følgende: Tilkalket bad, fliser og haner.

 Aftørring og rengøring af vægge og paneler.

 Længere tids misligehold af rengøring.


Hvilke byer kører vi i?


Fluxx dækker følgende byer: København, Odense, Århus, Aalborg, Vanløse, Hvidovre, Rødovre, Frederiksberg, Valby, Søborg, Østerbro, Vesterbro, Gladsaxe, Ballerup, nørrebro, Herlev, Husum, Amager, Gentofte, Hellerup og mange flere...

Kontakt os i dag og kom hurtigt i gang!

Hovedrengøring

Hovedrengøring

Rengøringsydelser

KVALITETSSIKRING

Hos Earlybird er det alfa og omega at kunne leve op til vores kunders forventninger om os. Derfor udfører rengøringsassistenten selv kvalitetskontrol efter hovedrengøringen, for at sikre at alt er udført korrekt.


Vi følger nøje udviklingen indenfor rengøringsteknologi og holder øje med eventuelle nye metoder, så vi altid kan tilbyde vores kunder den optimale løsning.

EARLYBIRD - CVR 34975388 - email: mail@earlybirdnest.dk - webdesign: www.skydag.com