EARLYBIRD
Effektiv Rengøring til Private og Erhverv
Telefon 60809428http://www.earlybirdnest.dk/
 

Hvidovre gøres rent af Earlybird!


Nu tilbyder Earlybird både privat rengøring og erhvervsrengøring i Hvidovre. Vi kan bl.a. tilbyde dig vores helt nye tiltag, Nabo Rabat - som giver dig og dine naboer en rigtig god rabat på vores i forvejen gode tilbud om rengøring.


Hvilken slags rengøring kan vi klare?


Her kan du se hvad vi tilbyder af rengøringshjælp i Hvidovre: erhvervsrengøring, privat rengøring, institutionsrengøring, klinikrengøring, rengøring for vinduespudsning, trappevask, hovedrengøring og flytterengøring.


Er Earlybird omhyggelige?


Når vi er ude på en opgave, stor som lille - tager vi os af kundens ønsker. Earlybirds personale er perfektionister når det kommer til rengøring, vores samvittighed tillader simpelthen ikke at spinge over hvor gærdet er lavest. Derfor bliver alle vores opgaver løst 100 % - det skaber nemlig tilfredse kunder.


Har Earlybird erfaring med rengøring?

Vi har mange års erfaring indenfor rengøring bl.a. fra medicinalbranchen hvor kravet til rengøringsstandarden er ekstrem høj. Earlybird har også rigtig mange privatkunder med hver deres individuelle behov for rengøring. Her har vi ekspertisen til at klare de mange forskellige opgaver og vi løser dem til perfektion, hver gang. Læs gerne mere om Earlybird.kontakt os og hør nærmere omkring privat rengøring i Hvidovre - det er nemt og ligetil.

Rengøringsydelser

hvidovre

Klik her..ØNSKER DU ET TILBUD FRA EARLYBIRD ?

Rengøringshjælp tilbydes på hvidovre - til Private og erhvervslivet

EARLYBIRD