Miljøvenligpakning
EARLYBIRD
Effektiv Rengøring til Private og Erhverv
Telefon 60809428http://www.earlybirdnest.dk/
 

Earlybird miljø

KVALITETSSIKRING

EARLYBIRD

Kun økologiske rengøringsmidler.


I Earlybird bruger vi kun produkter som er økologiske, dvs. produkter som er skånsomme for miljøet og de mennesker som benytter dem. Vi er overbevist om at det sagtens kan lade sig gøre at udføre rengøring uden brug af miljøbelastende rengøringsmidler. Med økologiske rengøringsmidler skader vi hverken miljøet, dig og dine børn eller vores medarbejdere. Det er ren nydelse.

Du betaler ikke merpris for at få økologisk rengøring, vi har valgt at lade prisen være den samme. Kort sagt har du alt at vinde, og intet at tabe med Earlybirds økologiske Rengøring. Vi er dedikeret til at gøre vores for at nedsætte belastningen på miljøet, derfor vælger vi altid økologiske produkter.


Microfiberkonceptet


I Earlybird bestræber vi os på at varetage vores opgaver med mest mulig hensyn til miljøet. Vi har derfor valgt at bruge microfiberkonceptet i vores virksomhed. Fordelene er klare:

 Microfiber fjerner ved aftørring op til 99,9% af bakterierne.

 Vi reducerer brugen af kemi og vand med op til 90%.

Hos Earlybird er det alfa og omega at kunne leve op til vores kunders forventninger om os. Derfor udfører rengøringsassistenten selv en daglig kvalitetskontrol, for at sikre at alt er udført korrekt.

Vi følger nøje udviklingen indenfor rengøringsteknologi og holder øje med eventuelle nye metoder, så vi altid kan tilbyde vores kunder den optimale løsning.

Hos Earlybird er vi ude efter at gøre dagligdagen lettere for dig. Er du børnefamilien der kommer sent hjem fra arbejde og ikke har overskud til rengøringen. Den ældre borger der ikke føler at rengøring fra hjemmehjælpen helt slår til, eller virksomheden der bare vil have rengøringen til at køre problemfrit - ligemeget hvad, er det vores mål at hjælpe dig.