EARLYBIRD
Effektiv Rengøring til Private og Erhverv
Telefon 60809428http://www.earlybirdnest.dk/
 

Om Earlybird

EARLYBIRD MILJØ

I Earlybird gør vi meget ud af at klare vores opgaver samtidigt med at vi viser hensyn til miljøet.


- Vi benytter kun økologiske produkter.

- Vi benytter microfiber-konceptet, hvorved vi spare på både vand og rengøringsmidler.

- Vi slukker altid lyset efter os.


Læs mere om miljø

Hvem er vi?


Vi er et eksklusivt økologisk firma baseret i København, men som operere i hele Danmark. Vi har over 15 års erfaring med rengøring for både private og erhvervskunder. Vores speciale ligger indenfor hovedrengøring og privat rengøring, til især børnefamilier og i det hele taget familier som gerne vil "outsource" rengøringen. Tag evt. et kig på vores referenceliste.

Pr. Juli 2015 er vi "smeltet" sammen med Fluxx Økologisk Rengøring. Tilsammen har vi nu rådighed over endnu flere dygtige medarbejdere. Her bliver selvfølgelig leveret præcis det samme som Earlybird selv står for - nemlig kvalitet fremfor alt. Alle vores medarbejdere har en ren straffeattest, taler dansk eller som minimum engelsk og får en ordentlig løn.


Hvorfor vælge os?


Det er der god grund til - nemlig en service ud over alle grænser. Vi tilbyder rengøring af en ekstrem høj kvalitet, hver eneste gang. Rengøringspersonalet er positive og super motiverede for at gøre deres bedste. Vi arbejder med økologiske rengøringsmidler som minimere vores påvirkning på miljøet og efterlader dit hjem rent - på den dèr dejlige naturlige måde.

Vi er et relativt lille, men skarpt og vakst rengøringsfirma, som tilbyder rengøring af en virkelig høj kvalitet, fremfor bare at være billige. Indtil videre dækker vi følgende byer: Odense, Fyn, Aarhus, Storkøbenhavn, Vanløse, Rødovre, Frederiksberg, Hvidovre, Valby, Søborg, Bagsværd, Østerbro, Vesterbro, Gladsaxe, Ballerup, Nørrerbro, Amager, Herlev, Husum, Gentofte, Hellerup..


EFFEKTIVITET

Earlybird har masser af erfaring indenfor rengøring. Det gør bl.a at vi kan arbejde i et højt tempo og samtidigt yde en ekstrem god service.


Kort sagt, kan vi tilbyde dig markedets aller bedste rengøring til både private, mindre virksomheder, butikker og klinikker.


Vi stiller gerne op til en uforpligtende snak, så tøv ikke med at kontakt os.

EARLYBIRD - email: mail@earlybirdnest.dk