EARLYBIRD
Effektiv Rengøring til Private og Erhverv
Telefon 60809428http://www.earlybirdnest.dk/
 

Rengøring til Privat og Erhverv


Earlybird tilbyder rengøring i København, til både private og erhverv. Vores assistance er i absolut topklasse og vores personale er altid positiv og fyldt med god stemning. Er du til perfektionistisk rengøring, så er du kommet til det rette rengøringsfirma :) Du betaler i øvrigt ikke merpris for vores økologiske rengøring.

 Økologiske rengøring. Rutinerede medarbejdere. Altid ordnede forhold. Fleksibel rengøringsplan. Fast rengøringsdag.Daglig assistance til dig!


Hos Earlybird tilbyder vi flere forskellige typer af rengøring så vi bedst muligt kan matche dit behov. I København og omegn kan vi tilbyde følgende: erhvervsrengøring, privat rengøring, institutionsrengøring, klinikrengøring, hovedrengøring og flytterengøring


Pris og kvalitet.


Earlybird tilbyder sammenhæng imellem pris og kvalitet. Vi går nemlig ikke på kompromis med nogle af delene. Vi arbejder effektivt og grundigt, og har rutinen til at kunne arbejde hurtigt og stadigvæk levere en uovertruffen kvalitet. Du kan se vores priser her og præcist hvad vores rengøring indeholder her. Er du til besparing og rabatter, så tjek vores Nabo Rabat.

Følgende byer er dækket : København, Vanløse, Hvidovre, Rødovre, Frederiksberg, Valby, Søborg, Østerbro, Bagsværd, Vesterbro, Gladsaxe, Ballerup, Nørrerbro, Herlev, Husum, Amager, Gentofte, Hellerup...


kontakt os for et tilbud i dag.

Ydelser

RengøringBESTIL UFORPLIGTENDE ONLINE TILBUD

EARLYBIRD