EARLYBIRD
Effektiv Rengøring til Private og Erhverv
Telefon 60809428http://www.earlybirdnest.dk/
 

Rengøringshjælp Privat og Erhverv København - Earlybird & Fluxx


Earlybird tilbyder rengøringshjælp i København, til både private og erhverv. Vores rengøringshjælp er i absolut topklasse og vores personale er altid positiv og fyldt med god stemning. Er du til perfektionistisk rengøring, så er du kommet til det rette rengøringsfirma :) Du betaler i øvrigt ikke merpris for vores økologiske rengøring.

 Økologiske rengøringshjælp. Rutinerede medarbejdere. Altid ordnede forhold. Fleksibel rengøringsplan. Fast rengøringsdag.Rengøringshjælp specielt til dig!


Hos Earlybird rengøringshjælp, tilbyder vi flere forskellige typer af rengøring så vi bedst muligt kan matche dit behov. I København og omegn kan vi tilbyde følgende: erhvervsrengøring, privat rengøring, institutionsrengøring, klinikrengøring, hovedrengøring og flytterengøring


Pris og kvalitet.


Rengøringshjælp fra Earlybird tilbyder sammenhæng imellem pris og kvalitet. Vi går nemlig ikke på kompromis med nogle af delene. Vi arbejder effektivt og grundigt, og har rutinen til at kunne arbejde hurtigt og stadigvæk levere en uovertruffen kvalitet. Du kan se vores priser her og præcist hvad vores rengøring indeholder her. Er du til besparing og rabatter, så tjek vores Nabo Rabat.

Følgende byer er dækket : København, Vanløse, Hvidovre, Rødovre, Frederiksberg, Valby, Søborg, Østerbro, Bagsværd, Vesterbro, Gladsaxe, Ballerup, Nørrerbro, Herlev, Husum, Amager, Gentofte, Hellerup...


kontakt os for et tilbud på rengøringshjælp i dag.

Rengøringsydelser

RengøringBESTIL UFORPLIGTENDE ONLINE TILBUD

EARLYBIRD OG FLUXX - CVR 34975388 - Telefon 40 72 09 33 - email: mail@earlybirdnest.dk - webdesign: www.skydag.com